Βρίσκεστε εδώ: Άρχή » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ »
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

24

Δημοσιεύτηκε στις 24-11-2020 από το μέλος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
στην κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Λέξεις κλειδιά:

Οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Ν.Καλλικράτειας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2020-2021 πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής  από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν είναι τα εξής:

* Να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες (οδηγίες εδώ), τον πίνακα με τα εξεταζόμενα μαθήματα και τους συντελεστές βαρύτητας (πίνακας εδώ) και τη σχετική εγκύκλιο (εγκύκλιος εδώ).

Να κατεβάσουν την Αίτηση-Δήλωση (αίτηση εδώ) και να  συμπληρώσουν με προσοχή τα απαραίτητα στοιχεία στα σκιασμένα πεδία. Τα ονομαστικά τους στοιχεία πρέπει να συμφωνούν με τα στοιχεία τους όπως εμφανίζονται στην ταυτότητά τους ή το διαβατήριο.

* Να αποστείλουν την συμπληρωμένη αίτηση στο email του ΓΕΛ Ν.Καλλικράτειας (lyknkall@sch.gr) το αργότερο μέχρι 30-11-2020.

Για τα Μουσικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων απαιτείται η συμπλήρωση επιπλέον Αίτησης-Δήλωσης (αίτηση μουσικά εδώ) εκτός από την βασική, μέσα στην ίδια προθεσμία, αφού συμβουλευτούν το αρχείο με τα μουσικά όργανα (μουσικά όργανα εδώ).

 Θα παρακαλούσαμε, για τον καλύτερο έλεγχο των στοιχείων και την αποφυγή λαθών που θα καθυστερούσαν την  ολοκλήρωση της διαδικασίας, να αποστείλουν μαζί με τη Αίτηση – Δήλωση και μια φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, του εγγράφου δηλαδή με το οποίο θα παρουσιαστούν οι μαθητές στις εξετάσεις.

Για τυχόν προβλήματα ή απορίες επικοινωνήστε έγκαιρα με το Σχολείο, τηλεφωνικά ή με email.


 Έχει προβληθεί 116 φορές | Αξιολόγηση +1 (+1, -0)

Μου αρέσειΜου αρέσει | Δε μου αρέσει Δε μου αρέσει


Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε
 Σχόλια Μελών

Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια