Βρίσκεστε εδώ: Άρχή » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ »
Νέα επιτυχία στην ανάδειξη έφηβου βουλευτή!

23

Δημοσιεύτηκε στις 23-04-2017 από το μέλος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
στην κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Λέξεις κλειδιά:

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας έχει τη χαρά να εκπροσωπηθεί  από μαθήτριά του στην ΚΒ’ Σύνοδο της Βουλής των Eφήβων, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2017.

Πρόκειται για τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου Ελένη Τούμπου  στην οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την τόσο τιμητική για την ίδια αλλά και για το σχολείο μας διάκριση.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα σ’ όσους/ες  κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες και ακόμη περισσότερο σ’ εκείνες τις  μαθήτριες,  που αψηφώντας το ατομικό τους συμφέρον δίχως δεύτερες σκέψεις, έτειναν με αλτρουισμό και αλληλεγγύη, χείρα βοηθείας στις συμμαθήτριές τους για τις τεχνικής φύσεως δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κάνοντας πράξη αρχές και αξίες  που  αποτελούν πρώτιστο μέλημα του σχολείου να τις εμφυσήσει στους/στις μαθητές/τριές του. Τις ανήκει ένα αδιαμφισβήτητοΜΠΡΑΒΟ!

Ας σημειωθεί ότι η πίστη στην καλή προσπάθεια είναι αυτή που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία. Και επιτυχία δεν είναι μόνον η κατάκτηση του επάθλου σε μια δεδομένη περίσταση,  αλλά το να καίει μέσα μας άσβεστη η φλόγα για αναμέτρηση, σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, με τις δυνάμεις μας, τις αντοχές μας, τις αδύναμες πλευρές μας, τον ίδιο μας τον εαυτό, γιατί μόνον έτσι οδηγούμαστε στη βελτίωσή μας και γινόμαστε σιγά- σιγά ικανοί για τα επόμενα «έπαθλα», μόνον έτσι η ζωή μας αποκτά νόημα, μόνον έτσι δικαιώνουμε τελικά την ύπαρξή μας!

Καλή δύναμη σε όλους/ες για τη συνέχεια.

Κα Μεγγίρη  


 Έχει προβληθεί 656 φορές | Αξιολόγηση +6 (+6, -0)

Μου αρέσειΜου αρέσει | Δε μου αρέσει Δε μου αρέσει


Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε
 Σχόλια Μελών

Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια